24.3.2015

LET´S PARTY HARD - MUTSINA KAKSI VUOTTA

Elämä on hektistä. Päiväkodin aloittamista, räkätauteja, tietokoneiden hajoamista ja kaamoskurjuutta.  Tämän blogitauon aikana on tapahtunut älyttömän paljon, että en edes tiedä mistä alottaisin. Kässämuijan hommia on myös tullut harrastettua yön pimeinä hetkinä kun raivouhmainen pikku äijä vetelee sikeitä. Tartuin pensseliin pitkästä pitkästä aikaa ja kokeilin vesivärejä. Traumaattiset yläastemuistot kaikkosi sekunneissa, kun ymmärsin että jokaisen ei ole pakko tehdä esittäviä töitä tai väkisin tuhertaa mallista hedelmäasetelmia. Oon myös virkannut, arkarrellut, ommellut, sisustanut hitusen ja vaikka mitä kaikkea. 

Ennen näiden kaikkien käsityöhommien kirjoittamista postauksiksi meillä bailattiin rankasti Väinön 2v. synttäreitä. Siis huh huh, oon ollut mutsina ja kaksi kokonaista vuotta ja niistä kaikista kuukausista suurimman osan oon viettänyt Väinön kanssa sisustusputiikeissa..heh..en tiedä ollakko tästä kovin ylpeä kuitenkaan. Kaikesta säätämisestä huolimatta halusin järjestää tuolle maailman rakkaimmalle minimiehelle kivat synttärit. Havahduin kuukautta ennen synttäreitä, että jes, nyt on hyvin aikaa järkätä sairaan makeet bileet, askarrella koristeita, tehdä upeat kutsut ja jopa leipoa. Muuttujat oli tälläkin kertaa matkassa, sillä jäbä sai päiväkotipaikan ja sai nätin pikku räkätaudin heti ensimmäisenä tutustumispäivänä ja ylläripylläri paniikki ja kiire yllätti mutsin. 

NÄPERTELYÄ JA KORISTELUA

Astioita, servettejä, koristeita, kutsuja ja tarjoiluita mietin kyllä (onneksi) koko kuukauden, mut toteutus jäi viimetippaan. Teemaväriksi valitsin mintun, sillä, noh, minttu on ihanan keväinen ja sitä muutenkin löytyy meidän kodista. Tarjoilujen värikkyys sai päätymään simppeliin koristukseen. Ompelin koneella tippaviirinauhaa, Prismasta löysin silkkipaperia pikku hinnalla ja näpersin pinterestistä löydetyllä ohjeella valkoiset POMPOMIT (hakusanoina: Diy pompom). Kaapin kätköistä kaivoin OMM Designin Diy-word bannerin, jota olen bongannut monen some-tutun lastenkutsuilta. Ostin myös huipun harmaan House doctorin maljakon Domdomista ja lähikaupasta valikoin kiireessä vihreät reilun kaupan kukat mitään sen enempää miettimättä.
Kutsukortit lähetin yllättäen viimetipassa, mutta informaatio meni perille ja kutsuista tuli yllättävän suloiset. Yksinkertaiset pastellisävyiset pisarat koristi Väinön valokuvaa ja kutsu oli selkeä ja helppo toteuttaa Photoshopissa.

KATTAUS JA HERKUT

Alkuperäinen idea oli ommella pöytäliina Kodin1 ostetusta Anno-kankaasta, jossa komeili kettu ja pupu juhlimassa. Pidemmälle kun mietin asiaa, en raaskinutkaan käyttää tuota vaaleapohjaista kangasta pöydällä, missä tarjottavana oli muunmuassa mustikkapiirakkaa ja muuta super tahrivaa. Kankaan säästin Väinön huoneen verhoksi ja ostin kodin1 valkoista kernikangasta, jonka täytti ihanat kuusikulmiot.
Yksi tärkeimmistä jutuista suunnittelussa oli lautasliinojen ja kertakäyttöastioiden löytäminen. Mua ei ihan mitkä vaan läpyskät tyydytä, joten näihin tuhrasin aikaa super paljon. Löysin netistä muutamia kivoja juhlakauppoja, mutta päädyin tällä kertaa DECORA HOUSE nimiseen kauppaan, jonka varastomyymälä sijaitsee Sääksjärvellä Pirkanmaalla. Suosittelen lämpimästi heidän verkkokauppaansa, sillä tarjonta miellytti itseäni ja asiakaspalvelu oli todella hyvää.

Juhlat sujuivat tosi hyvin monen ihmisen osallistumisesta huolimatta, tarjoilut riitti, Väinöllä oli hauskaa ja se jos joku lämmittää tämän mutsin sydäntä.


Rakkain ja kaihoisin terkuin, Tukka putkella arkikiireiden keskellä painava BiG Momma

Ps. Toivottavasti kevät tuo uutta puhtia ja Väinön mukavasti startannut päiväkoti tuo mulle edes muutaman minuutin lisäaikaa kirjoittaa teille juttuja <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti