INFO

I X DIY:Jokainen osaa tehdä jotakin, mikäli uskaltaa vain rohkeasti kokeilla. Haluamme näyttää että et tarvitse ammattilaisen työkaluja tai taitoja luodaksesi jotain kaunista. Jos onnistumme kumoamaan yhdenkin ennakkoluulot käsitöiden tekemisen vaikeudesta, olemme onnistuneet.

Tärkeää on käsillä tekemisen ilo, ei se onko kaikki tehty tarkalleen ohjeita noudattaen.


KIRJOITTAJAT:


REETTA


Tämän näppäimistön takaa löytyy 28-vuotias kylmän merikaupungin rääväsuinen Myrskyluodon Maija. Olen tällä hetkellä kotiäitinä ja sen ohella puuhastelen päivittäin pienten ja suurempienkin projektien parissa. En paljoa valehtele, jos väitän että vaatehuoneeni kätköistä löytyy vähintään jokaiselle sormelle oma diy-projekti.

Jo pienenä pellavapäisenä tyttönä pyysin äidiltäni omaa penaalia ja isäni toi paperitehtaalta metreittäin paperirullia piirtämiseen. Niistä syntyi milloin mitäkin, sanomalehdistä unelmakotini pohjapiirrustuksiin.

Ihailuni kohteina tuolloin oli käsistään kätevät vanhempani ja rakas isosisko. Omena ei kauas puusta pudonnut, sillä rakkaus käsitöihin ja muuhun luovaan näpertelyyn on säilynyt lapsuudesta tähän hetkeen.

Tykkään haaveilusta, perheestä, ystävistä, pienistä sisustusputiikeista, vanhoista taloista, kaupungin valoista ja pastellisävyistä. Rakastan nauraa räkättää kaksimielisille jutuille, haaveilla design sisustuksesta kodissamme, ihastella kauniita asioita, tanssia yöpaitasillaan, valokuvata ja pukeutua mustaan.

Se olen minä, hassu ja hieman omituinen.


huudimutsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti