19.11.2014

TYTTÖJEN JUTTUJA - VAUVAKUVAUS


Noin kuukausi takaperin meikäläisen Top5- sisustusliike Design boulevard  julkaisi kilpailun, jossa piti toteuttaa kuvana oma ideansa maskingtapen käytöstä. Päässä alkoi samantien raksuttamaan. Mitähän kivaa keksisin tehdä noista askartelukaapin kätköistä löytyville teipeille. Oon aikaisemmin käyttänyt niitä lähes kaikkeen mahdolliseen, teipannut seinään kuvioita, koristellut kirjeitä yms... Nyt piti kuitenken keksiä jotain vähän spessumpaa. Päässä on pörrännyt jo jonkin aikaa ällösöpöt tyttöjutut, prinsessat, yksisarviset, kukkaset ja ihanat pastellisävyt. 

Sattui niin onnekkaasti, että olin tavannut Annan kautta Jennin ja tämän syötävän suloisen tyttären. Tyttö, joka on itsessään jo kuin lahjapakettiin kääritty suklaarasia jättimäisellä roosalla rusetilla. Niin suloinen tapaus, että karvat nousee pystyyn. Otin yhteyttä Jenniin ja kävi ilmi, että typy oli vailla puolivuotis kuvia. Ristus, nyt nappasi!

Ideoimme yhdessä kuvakset ja sovittiin paikaksi meidän koti. Mun onneksi pimeyden keskelle sattui ihana valoista päivä, ei muuta kun verhot auki ja kuvaamaan luonnonvalossa. Askarreltiin vessapaperirullasta kruunu, joka päällystettiin eri värisillä maskingtapeilla. Kuvan taustalle ostin Reilunkaupan ruusuja ja neilikoita -50% alennuksesta (kukat löytyy vieläkin maljakosta hyvässä hapessa). Nekin kiinnitettiin seinään teipeillä, tosin hieman oli hankalaa uhmata painovoimaa hennon teipin ja raskaan kukan taistelussa. Voitettiin kumminkin.
Rips räps ja yli 180 somaa ruutua komeili kamerassa. Kiitos kuuluu loistavalle mallille, joka jaksoi poseerata juuri ne tarpeelliset kymmenen minuuttia.

Osallistuin kilpailuun ylimmällä kuvalla ja tulin valituksi finaaliin 15 muun kekseliään osallistujan ohella, HipHipHurraa! Äänestys tapahtuu Design boulevardin Facebook ryhmässä 30.11.2014 asti. Tykkäämällä, kommentoimalla tai menemällä DB:n kivijalkamyymälään voit äänestää suosikki kuvaasi.


Tsemiä kaikille finalisteille <3


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nää on kyl ihania ❤ mut ota vaa itelles kunnia ideoinnista ja toteutuksesta :D toivotaan, että prinsessoin voittaa kisan!
   Jenni

   Poista
  2. Höpö höpö hei, me molemmat väkerrettiin yhdessä. Suurin kiitos itse rinsessalle, kun jaksoi tosi hienosti 💋 tulkaa käymään pian

   Poista
 2. Voi kuinka söpöjä kuvia! Löysin nyt ensimmäistä kertaa blogiinne ja täytyypäs tutustua tarkemmin. Vaikuttaa oikein kivalta ja kiinnostavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos isosti ja tervetuloa seuraamaan. Toiveita saa esittää postauksista 😘

   Poista
 3. Voi kuinka ihania kuvia!! Oli pakko käydä äänestämässä, toivottavasti voitat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos ❤️ Ei voitto ole tosiaan tärkeintä, mutta en pistäisi pahakseni vaikka voitto rapsahtaisi tähän talouteen 😄 joulun järjestämiseen kuluu niin paljon rahaa, että sitä ei pelkillä kotihoidontuilla järkätä

   Poista