9.11.2014

ALKU

Hei ja tervetuloa! Olet löytänyt tiesi I X DIY blogiin!

Blogin takana on kaksi Tamperelaista kaverusta. Tapasimme toisemme instagramin ihmeellisen maailman kautta reilu vuosi sitten, kun tajusimme että asumme samalla paikkakunnalla ja juttu alkoi luistaa. Myöhemmin huomasimme paljonkin yhteisiä asioita joista yksi on innostus käsillä tekemiseen. Inspiroimme toinen toisiamme hienoilla luomuksillamme ja ajattelimme että ehkä voisimme inspiroida sinuakin?

Usein kuulee "en mä osaa" -lauseen ja väitämme että jokainen osaa varmasti jotakin. Täällä siis näet kuvia ja ohjeita meidän itse tekemistä askarteluista, ompeluista, sisustusjutuista ja ihan kaikesta mitä voi laittaa sanan DIY alle. Jaamme myös asioita jotka inspiroivat meitä.

Pystyt seuraamaan blogiamme helposti Bloglovinin tai Facebookin kautta. Lisää tietoa meistä kummastakin löydät INFO -osiosta ja linkkilistaan lisäilemme sivuja sitä mukaa kun hyviä tulee vastaan. Sähköpostiosoitteemme löydät YHTEYSTIEDOT linkin takaa, ja voit rohkeasti laittaa meille viestiä!

Toivottavasti viihdyt ja jätät meille kommenttia vieraillessasi!

t. Anna ja Reetta

10 kommenttia:

 1. Pakko jäädä seurailemaan, oonkin Reetan luomuksia Instagramin kautta ihaillut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa, tervetuloa :D Tää on niin jännää, uutta ja samalla just sitä mistä oon aina haaveillut. Pääsen vihdoin julkaisemaan omia aatoksia ja näpertelyjä muuallakin, kun instagramissa. Toivottavasti viihdyt <3

   Poista
 2. Tsemppiä blogimaailmaan! Jään seurailemaan blogia. :)
  t. makkismoi / magdankotona.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Jään innolla seuraamaan! :)

  VastaaPoista
 4. No tätä on nyt odotettu! Onnea uuteen juttuun, minä olen ainakin mukana keräämässä ideoita ja kannustamassa teitä! :)

  VastaaPoista
 5. Jee ihan paras juttu tämä! Ootte ihania :--)

  VastaaPoista